Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat passie voor techniek combineert met diepgaande kennis en persoonlijke betrokkenheid.

Wie zijn wij

Als uw deskundige partner en adviseur leveren we niet alleen advies, maar vertalen dit ook naar een praktisch uitvoerbaar plan.

Waar staan we voor

Bij Instecq+ is ons streven om écht waarde toe te voegen aan uw project, door begrijpelijk, toegankelijk en onafhankelijk te zijn.

Werken bij Instecq+

Werken bij Instecq+ betekent in grote vrijheid werken aan projecten met hoge ambities, voor hele leuke opdrachtgevers!

Wie zijn wij

Altijd vernieuwende en relevante adviezen

In de wereld van installatietechniek verandert alles razendsnel. Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat onze adviezen altijd vernieuwend en relevant zijn. Of u nu een bescheiden vraag hebt of een omvangrijke uitdaging, elk project behandelen we alsof wij er zelf eigenaar van zijn.

  • Wij zijn flexibel
  • Wij zijn betrokken
  • Wij maken expertise praktisch toepasbaar

Waar staan we voor

Bij Instecq+ is ons streven om écht waarde toe te voegen aan uw project.

icon-bulb

Begrijpelijk

Hoewel installatietechniek een ingewikkeld onderdeel binnen projectontwikkeling is, beschikken wij over de expertise om deze complexiteit om te zetten naar een begrijpelijk ontwerp.

Toegankelijk

Wij zijn toegankelijk en nuchter. We kunnen zowel technisch-inhoudelijk als op operationeel niveau met verschillende partners communiceren.

Onafhankelijk

Hoewel we met verschillende leveranciers goede relaties onderhouden, zijn wij altijd volledig onafhankelijk in ons advies. Ons enige doel is uw optimale resultaat.

Klanten vertellen

Reacties van onze klanten

AIG Care & Living

AIG Care & Living werkt momenteel aan het zevende woonzorg project waar Instecq+ het totale installatieontwerp verzorgd. Dat zegt al veel. Er is vertrouwen in het kennisniveau van Instecq+ over de laatste stand der techniek, wat betaalbaar is en wat installateurs ook graag willen maken. Wij zijn zeer tevreden over Instecq+. Het advies, de begeleiding en het resultaat zijn boven verwachting.

Jan Strating, Sr. Ontwikkelaar

Arcom

Nu architectuur en techniek steeds meer samengaan is het belangrijk dat architect en installatieadviseur elkaar vinden in een gezamenlijke visie op duurzaamheid. ARCOM en Instecq+ weten elkaar goed te vinden in de te maken keuzes, wat zorgt voor een fijne en efficiënte samenwerking.

Johan Verduijn, algemeen directeur

Lakerveld ingenieurs & Architecten

Ter zake deskundig en duidelijk in de communicatie. Met tevreden klanten en opdrachtnemers biedt dit perspectief voor de samenwerking in de toekomst.

Johan Kamp, projectleider

Bouwcommissie Ger. gemeente Veen

Betrokken, integer en vakkundig, zo hebben wij Instecq+ ervaren!

Bas-Jan Bax, voorzitter

Welk project mogen we voor u starten?