Wat doen wij

Toekomstbestendig vastgoed ontwikkelen

Met een behaaglijk binnenklimaat en de laatste technologische ontwikkelingen, technieken en gebouwgebonden installaties.

Nieuwbouw

Welke techniek is nodig in uw nieuwbouw? Hoe richt u het ontwikkelproces in? En hoe vindt u de balans tussen lage investeringen en optimale gebruikskosten over de levensduur?

Bij het ontwikkelen van een nieuw gebouw zijn er heel wat vraagstukken op te lossen. Wij presenteren alle opties op een heldere manier en begeleiden u in het maken van de juiste keuzes.

  • Wij zijn volledig onafhankelijk
  • Wij kennen de nieuwste wet- en regelgeving
  • Wij zijn volledig up-to-date met alle mogelijkheden

Vernieuwbouw

Hoe revitaliseert u een gedateerd gebouw naar de huidige standaarden? Wat zijn de benodigde investeringen? En welke effecten heeft dit op bijvoorbeeld het Energielabel?

Op deze en talloze andere vragen geven wij antwoord. Praktisch en helder, zonder onnodige poespas. Zo helpen wij u tot de optimale keuzes komen voor uw project.

  • Wij kennen de (on)mogelijkheden van uw gebouw
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de vernieuwbouw
  • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet

Optimalisatie

Welke mogelijkheden om te verduurzamen en te optimaliseren zijn er in uw pand? Welke zijn verstandig om te doen? Welke subsidies zijn er beschikbaar? En hoe pakt u dit aan?

Wij ondersteunen in dit proces van A tot Z en gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Neem vandaag nog contact op voor een kennismaking!

  • Wij weten wat wel en niet haalbaar is
  • Wij kennen alle subsidiemogelijkheden
  • Wij weten dat er meer kan dan u denkt 

Klanten vertellen

Reacties van onze klanten

AIG Care & Living

AIG Care & Living werkt momenteel aan het zevende woonzorg project waar Instecq+ het totale installatieontwerp verzorgd. Dat zegt al veel. Er is vertrouwen in het kennisniveau van Instecq+ over de laatste stand der techniek, wat betaalbaar is en wat installateurs ook graag willen maken. “Wij zijn zeer tevreden over Instecq+. Het advies, de begeleiding en het resultaat zijn boven verwachting.

Jan Strating, Sr. Ontwikkelaar

Arcom

Nu architectuur en techniek steeds meer samengaan is het belangrijk dat architect en installatieadviseur elkaar vinden in een gezamenlijke visie op duurzaamheid. ARCOM en Instecq+ weten elkaar goed te vinden in de te maken keuzes, wat zorgt voor een fijne en efficiënte samenwerking.

Johan Verduijn, algemeen directeur

Lakerveld ingenieurs & Architecten

Ter zake deskundig en duidelijk in de communicatie. Met tevreden klanten en opdrachtnemers biedt dit perspectief voor de samenwerking in de toekomst.

Johan Kamp, projectleider

Bouwcommissie Ger. gemeente Veen

Betrokken, integer en vakkundig, zo hebben wij Instecq+ ervaren!

Bas-Jan Bax, voorzitter

Waar staan we voor

Bij Instecq+ is ons streven om écht waarde toe te voegen aan uw project.

icon-bulb

Begrijpelijk

Hoewel installatietechniek een ingewikkeld onderdeel binnen projectontwikkeling is, beschikken wij over de expertise om deze complexiteit om te zetten naar een begrijpelijk ontwerp.

Toegankelijk

Wij zijn toegankelijk en nuchter. We kunnen zowel technisch-inhoudelijk als op operationeel niveau met verschillende partners communiceren.

Onafhankelijk

Hoewel we met verschillende leveranciers goede relaties onderhouden, zijn wij altijd volledig onafhankelijk in ons advies. Ons enige doel is uw optimale resultaat.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Instecq+ is ons streven om écht waarde toe te voegen aan uw project. Neem vandaag nog contact op, dan vertellen wij u graag meer over onze betrokken service!